N26 Metal Mastercard

N26 Metal Mastercard on valintasi, kun arvostat hyvien ominaisuuksien lisäksi myös tyyliä. Tämä kortti nimittäin sisältää kaikki suositut N26 luottokorttien ominaisuudet, mutta on sen lisäksi fyysisesti metallia ja siten erityisen näyttävä.

Korttin maksimi luottoraja on 10 000 euroa, jonka suuruus riippuu säännöllisten tulojesi määrästä (normaalisti noin 10% tuloista). Muiden N26 korttien tapaan, N26 Metal Mastercardissa on 45 päivää korotonta maksuaikaa. Korttia voi hakea käytännössä kuka tahansa mallikkaasti hoitanut yli 18 vuotias henkilö.

Kortilla saat kaiken tämän lisäksi etuuksia muun muassa hotelleista ja ilmaisen matkavakuutuksen, kun maksat matkasi kortilla. Tämän ansiosta se on suosittu valinta paljon matkustavalle.

Lisäominaisuudet:

  • 10% alennus Hotels.comista
  • Ilmainen matkavakuutus
  • Eksklusiiviset tarjoukset

N26 Metal Mastercard - Värivaihtoehdot

Ehkäpä markkinoiden tyylikkäin luottokortti

Luottokortissa sen oikeat ominaisuudet ovat tietysti se tärkein juttu, mutta kortilla maksamiseen liittyy myös tietynlainen tyyli. Se, joka väittää jotain muuta, on väärässä. N26 Metal -kortti vastaa tyylinkin osalta vaativankin tyyliniekan toiveita. Sen minimalistinen design yhdistettynä metalliseen korttiin ja kolmeen upeaan värivaihtoehtoon takaavat, että sinut huomataan.

N26 Metal MasterCard

Loistava kortti paljon matkustavalle

Hae nyt!