Menu

Bank Norwegian

 


Bank Norwegian Visa 

 


Bank Norwegian on hyvä valinta erityisesti paljon matkustavalle. Kerää bonuksia ja hyödynnä kortin ilmainen matkavakuutus.

 

Ei piilokuluja tai yllätysmaksuja
Yksi markkinoiden parhaista luottokorteista
Avaa tili parissa minuutissa

 

Luo uusi tili nyt!Luo uusi tili nyt!

Paras Norwegian-luottokortti:

Bank Norwegian -luottokortti on vaihtoehto yritykselle ja paljon matkusteleville yksityishenkilöille. Norwegian-kortin ominaisuudet ovat markkinoiden parhaita mm. hyvän Cashpoints-ohjelman, ilmaisen matkavakuutuksen ja 45 päivän korottoman maksuajan ansiosta. Lisäksi kortissa ei ole lainkaan vuosimaksua tai kuluja tavaraostoista. Lue lisää Bank Norwegian Visa -kortin ominaisuuksista täällä.

Kerää bonuksia kaikista ostoksista
(Ei vuosimaksua!)

Max. luottoraja10,000€
Korotonta maksuaikaa45 päivää
Todellinen vuosikorko21,92%

Tietoa Bank Norwegianista

Bank Norwegianin tarina sai alkunsa Oslossa vuoden 2007 alussa. Alkuperäinen tarkoitus oli toimia alustana Norwegian lentoyhtiön bonusohjelmalle. Saman vuoden syksyllä Norjan valtionvarainministeriö myönsi pankkiluvan, joten Bank Norwegianista tuli varsinainen virallinen pankki. Saman vuoden marraskuussa muutama kuukausia luvan saamisen jälkeen Bank Norwegian julkaisi digitaalisen alustan kuluttaja-asiakkailleen Norjan markkinoille.

Toiminta lähti erittäin hyvin käyntiin Norjassa. Vahvan kasvun siivittämänä Bank Norwegian laajensi vuonna 2013 Ruotsiin. Kasvua tuli myös Ruotsin markkinoilta ja seuraava askel oli laajentaa muihin Pohjoismaihin eli Tanskaan ja Suomeen vuonna 2015. Jo yli 1.5 miljoonaa ihmistä on valinnut Bank Norwegianin pankikseen sen tarjoamien lainojen, luottokorttien ja tilipalveluiden vuoksi. Varsinkin Bank Norwegian luottokortti on ollut todella suosittu.

Bank Norwegianin tavoitteena on alusta asti ollut olla täysin digitaalinen ja ketterä pankki, joka tarjoaa standardisoituja yksinkertaisia lainatuotteita ja talletustuotteita. Tämän tavoitteen saavuttaakseen Bank Norwegian hyödyntää uusinta teknologiaa, kuten automatisointia, itsepalvelua sekä mobiiliappseja parantaakseen asiakaspalvelua ja asiakaskokemusta.

Talletussuoja

Bank Norwegian toimii Norjan talletussuojaan liittyvän säädöksen alaisena. Talletussuojan taso on siinä noin 212 000 euroa. Yleisesti EU:ssa on sovittu 100 000 euron talletussuojasta, joten Bank Norwegianin talletussuoja on tuplasti parempi. Bank Norwegian listautui Oslon pörssiin vuoden 2016 toisella vuosineljänneksellä.

Norwegianin toiminta Suomessa

Suomalaisille asiakkaille on tarjolla talletustilin lisäksi myös vuosimaksuton Bank Norwegian Visa luottokortti ja kulutusluottoa jopa 60 000 euroon asti. Kuten sanottua, niin kortissa ei ole usein luottokorteille tuttua kiinteää vuotuista maksua, vaan kortti on aidosti vuosimaksuton luottokortti.

Bank Norwegian luottokortissa on jopa 45 päivää eli kuutisen viikkoa korotonta maksuaikaa. Rahaa voi myös automaatista nostaa ilman kuluja. Paljon matkustavalle korttiin kuuluva matkavakuutus sekä peruutusturva ovat myös hyödyllisiä ominaisuuksia. Kaikki Norwegian luottokortilla tehdyt ostokset kerryttävät myös Norwegian Cash Points – pisteitä, paitsi muiden lentoyhtiöiden lentoliput. Suomessa tai ulkomailla kortilla tehdyistä ostoksista ei myöskään veloiteta ylimääräistä. Norwegian luottokortti onkin yksi markkinoiden parhaista, ellei jopa paras luottokortti. Se on edullinen ja lisänä vielä edellä mainittuihin etuohjelma ja sen joustavuus. Voit nimittäin itse valita oman pin-koodisi ja allekirjoittaa sähköisesti.

Bank Norwegian lainat

Bank Norwegianilta voi myös hakea lainaa aina 60 000 euroon saakka. Lainoihin ei tarvitse vakuuksia, kunhan luottotiedot ja tulot ovat kunnossa. Korko vaihtelee tehdyn lainasopimuksen mukaan. Kuitenkin parhaimmillaan koron saa jopa reilusti alle kymmeneen prosenttiin. Bank Norwegianin kulutusluotto onkin hyvä vaihto, mikäli äkkinäinen rahantarve yllättää ja tarvitset lainaa nopeasti.

Kulutusluoton korko aina vaihtelee tehdyn sopimuksen mukaan. Pisimillään voit sopia takaisinmaksuajaksi jopa 15 vuotta. Lainan voi allekirjoittaa verkkopankkitunnuksilla eli sen saa haettua todella helposti. Koko prosessin pystyy hoitamaan matkapuhelimella tai tabletilla. Lainan voi myös maksaa takaisin kokonaan tai osittain ilman lisäkustannuksia. Lainaan liittyvät kulut hieman vaihtelevat summasta ja hakijasta riippuen. Kuitenkin lainan korko pääomitetaan joka kuukausi ja lainan eräpäivä on aina kuukauden 15 päivä.

Bank Norwegian talletustili

Talletuskorko on todella kilpailukykyinen verrattuna mihin tahansa markkinoilla toimimaan pankkiin. Eli saat korkoa tällä hetkellä 0.75 prosenttia ensitalletuksesta lähtien. Tili on siitä erittäin kätevä, että se sopii sekä lyhyt- että pitkäaikaiseen säästämiseen. Siinä ei nimittäin ole kuluja, nostorajoituksia, minimitalletusta tai määräaikaisuutta. Säästötilin avaaminen onnistuu myös helposti netissä ja tarvitset vain pankkitunnukset. Talletussuoja on myös yli tuplasti tavallista parempi aina eli aina noin 212 000 euroon saakka, koska Bank Norwegian seuraa Norjan viranomaisten asettamia talletussuojaa koskevia säädöksiä, jotka ovat poikkeuksetta paremmat, kuin EU:ssa keskimäärin.