Menu

Joustoluotot

Joustoluotto on kätevä ja joustava tililuotto, joka on kätevä apuri suurempia hankintojen tekemiseen. Sen avulla rahoitat kalliimmat ostokset, kuten huonekalut, tietokoneen, puhelimen tai lomamatkan. Luottoa voit lyhentää sinulle sopivalla aikataululla. Korkokuluja maksat ainoastaan avoimesta lainaosuudesta. Tällä hetkellä edullisia vaihtoehtoja ovat muun muassa Everyday ja Komplett Bank joustoluotto, jonka kautta saat lainaa jopa 50 000 euroa. Tutustu joustoluottoihin jo tänään ja avaa tili helpolla nettihakemuksella.

Yksi kortti — monta etua!
(Ei vuosimaksua!)

Max. luottoraja10,000€
Korotonta maksuaikaa50 päivää
Todellinen vuosikorko21,40%

Max. luottoraja2,000€
Korotonta maksuaikaa0 päivää
Todellinen vuosikorko89,66%

Max. luottoraja3,000€
Korotonta maksuaikaa0 päivää
Todellinen vuosikorko135,62%

Millainen laina on joustoluotto?

Joustoluotto on laina, jonka saamiseen ei tarvitse vakuuksia tai takaajia. Sitä oikeastaan käytetään melkeinpä synonyyminä, kun puhutaan vakuudettomasta lainasta. Joustoluotto on varsin toimiva ratkaisu silloin, kun tarvitset rahaa kulutukseen helposti ja nopeasti. Joustoluoton periaate toimii siten, että joustoluottoa myönnetään tietyn summan edestä, joka voi olla mitä tahansa muutamista sadoista euroista aina kymmeniin tuhansiin euroihin saakka. Esimerkiksi Komplett Bank myöntää joustoluottoa jopa 50 000 euroa. Eli se sopii pienempiin ja suurempiin hankintoihin erinomaisesti.

Joustoluottoa voi sitten aina halutessaan nostaa omalle tilille. Eli koko summaa ei ole pakko nostaa, vaan juuri sen verran, kun tarvitsee. Kannattaa kuitenkin huomioida, että jos on lähdössä ulkomaanmatkalle, niin on syytä olla myös maksukorttiasiat kunnossa. Kannattaa siis varautua hankkimalla kaikkialla maailmassa toimiva luottokortti, kuten esimerkiksi Komplett Bank Mastercard luottokortti, jolla maksaminen hoituu lähes missä tahansa.

Joustoluotto vs. kulutusluotto – mitä eroa niillä on?

Joustoluotto on jatkuva luotto, jota voi käyttää aina tarvittaessa. Joustoluottoa siis nostetaan aina sen verran, kuin tarvitsee. Tavallisesti kun luottoa maksaa takaisin, niin saman verran uutta pääomaa vapautuu käyttöön. Eli jos on hakenut vaikka 10 000 euroa joustoluottoa ja nostanut 2000 euroa, josta on maksanut takaisin 1500, niin silloin on 9500 luottoa käytettävänä. Kulutusluotto taas on kertalaina, joka usein otetaan jotakin yhtä suurempaa hankintaa varten.

  • Joutoluotossa saat luottotilin, josta voi nostaa rahaa tarvittaessa
  • Joustoluotto on usein jatkuva sopimus – usein ei kuluja, jos ei aktiivista luottoa voimassa
  • Maksat joustoluotossa korkoa vain luotolta nostamallesi summalle
  • Kulutusluotto on kertalaina – ei erillistä luottotiliä
  • Kulutusluotto muistuttaa enemmän pikavippiä

 

Joustoluotto heti tilille

Usein pankkien kanssa asioidessa kulutusluoton tai joustoluoton saamiseen menee helposti muutama päivä. Sen sijaan netistä lainaa hakiessa on mahdollista saada joustoluotto heti tilille. Hakemuksen voi täyttää netissä ja allekirjoitus hoituu joko verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Joustoluotoissa on usein todella kohtuulliset korot ja ne vaihtelevat paljon alkaen vain noin 5 prosentista. On vaikea sanoa, että mikä on se paras joustoluotto, koska jokainen hakija on uniikki ja sen vuoksi korot ja muut lainaan liittyvät ehdot vaihtelevat aina hakijan tilanteen mukaan.

Kuka voi hakea joustoluottoa?

Joustoluottoa voi hakea täysi-ikäinen Suomen kansalainen tai pysyvän oleskeluluvan omaava hakija. Jotkut lainalaitokset myöntävät kulutusluottoa 18- vuotiaalle hakijalle, kun taas toinen paikka saattaa vaatia 23 vuoden ikää. Usein vaaditaan, että hakija on asunut Suomessa 36 kuukauden ajan ennen joustoluoton hakemista. Myöskään ongelmia luottotietojen kanssa ei saa olla, mutta olemassa olevat lainat eivät välttämättä estä kulutusluoton saamista, kunhan niiden lyhennyksistä on huolehtinut kunnolla. Hakijalta odotetaan myös säännöllisiä tuloja. Myönnetyn joustoluoton suuruus riippuu aina monesta tekijästä, mutta perussääntö on, että mitä suuremmat tulot, niin sitä suuremman summan voi saada luottoa. Joustoluottoa voi saada ilman vakuuksia ja takaajia.

Mitä etuja voi saada, kun hakee joustoluottoa?

Toki vaihtelua eri lainapaikojen välillä on paljon, mutta tässä on mainittu muutamia mahdollisia etuja, joita voi saada joustoluottoon, kun taas kulutusluottoon ei usein vastaavia ole tarjolla. Joustoluottoa siis haetaan netin kautta ja se hoituu helposti ja nopeasti. Rahaa tililleen saattaa jopa 10 minuutin kuluessa. Joskus on mahdollista, että joustoluotto myönnetään kahdelle 18-vuotiaalle hakijalle. Eli voit hakea joustoluottoa yhdessä kaverin tai kumppanin kanssa. Maksuohjelma on usein joustava ja maksuaika sekä summa voidaan usein sopia melko hyvin maksukyvyn mukaan. Tavallista on, että nostettua luottoa lyhennetään kuukausittain tasaerissä. Usein on mahdollista saada joko yksi tai kaksi lyhennysvapaata kuukautta kalenterivuoden aikana. Lisää joustoluottoa tarjoavia lainalaitoksia löydät joustoluottoheti.com – sivustolta.