Menu

N26 pankki


 
N26 pankki on uusi mobiilissa toimiva pankki, joka vastaa täydellisesti modernin ja liikkuvan ihmisen vaatimuksia.
 

Ei vuosimaksuja, ei turhia kuluja
Maailman paras pankkisovellus
Avaa tili parissa minuutissa

N26 kortit

Kaikki N26-kortit löydät tältä sivulta. N26 uusi saksalainen 100% verkossa toimiva pankki, joka on muuttanut pankkipalveluita viimeisen muutaman vuoden aikana hyvällä tavalla. N26-kortit ovat todella kilpailukykyisiä sekä kulujensa että ominaisuuksiensa puolesta. Pankin kaikki kortit ovat Mastercard-kortteja ja valikoimasta löydät sopivat vaihtoehdot niin yrityksille kuin myös yksityisille henkilöille. Tutustu eri vaihtoehtoihin jo tänään ja hae N26 pankin korttia tai pankkitiliä helpolla nettihakemuksella.

Business luottokortti ilman vuosimaksua

Vuosimaksut0€
Ilmaiset nostokulut-
Todellinen vuosikorko0%


Monipuolinen maksukortti
(Ei vuosimaksua!)

Vuosimaksut0€
Ilmaiset nostokulut-
Todellinen vuosikorko0%


Hyödynnä monipuoliset N26 edut

Vuosimaksut9,90€ / kk
Ilmaiset nostokulut
Todellinen vuosikorko0%Markkinoiden parhaita kortteja yritykselle

Vuosimaksut9,90€ / kk
Ilmaiset nostokulut
Todellinen vuosikorko0%


Loistava kortti paljon matkustavalle

Vuosimaksut16,90€ / kk
Ilmaiset nostokulut
Todellinen vuosikorko0%


N26 Pankki on pankkimaailman uusi tulokas

N26 pankki perustettiin Saksassa ja se tunnettiin ennen vuotta 2016 nimellä numero 26. Aluksi se oli vain eräänlainen alusta Wirecard – kortin palveluille, mutta pankkiluvan saatuaan siitä tuli varsinainen pankki ja se brändäsi itsensä uudelleen ja vaihtoi nimensä nykyiseen N26 muotoon. Pankki pitää yhä päämajaansa Berliinissä.

N26 pankki on laajentanut toimintaansa tehokkaasti

Ensin N26 pankki sai itselleen tukevan jalansijan Saksan markkinoilta, jonka jälkeen alkoi laajentuminen muihin maihin. Tällä hetkellä N26 pankki operoi 22 EU-maassa ja laajentuminen jatkuu yhä ja lähitulevaisuudessa tarkoitus on laajentua Yhdysvaltoihin. N26 on tällä hetkellä Euroopan arvokkain mobiilipankki ennen toisena olevaa Revolut- mobiilipankkia.

N26 palvelut

N26 pankki tarjoaa mahdollisuuden avata kuukausimaksuton ja ilmainen perustili ja Mastercard pankkikortti. Halutessaan voi asiakas avata paremman tilin, jossa on paremmat palvelut ja ominaisuudet. Esimerkiksi N26 Black ja Metal paketeista löytyy ilmaiset maailmanlaajuiset nostot, joita ei ilmaisessa versiossa ole. N26 Metal pitää sisällään matkavakuutuksen ja kortinhaltijalle on tarjolla paljon eksklusiivisia alennuksia ja etuja, joita ei muilla korteilla saa.

N26 tukee Google Mobile Pay – ominaisuutta Iso-Britanniassa, Ranskassa, Belgiassa, Saksassa, Irlannissa, Italiassa, Slovakiassa ja Espanjassa. Apple Pay toimii Iso-Britanniassa, Itävallassa, Saksassa, Suomessa, Ranskassa, Irlannissa, Italiassa ja Espanjassa. Uusia maita lisätään myös jatkuvasti ja kohta palvelut kattavat kaikki maat, joissa N26 operoi.

Pankkiappsin avulla voi hoitaa verkkomaksuja ja Moneybeam – nimisen palvelun avulla N26 pankin asiakkaat voivat tehdä siirtoja ilman IBAN -numeron näpyttelyä. Siirrot tapahtuvat reaaliajassa eli vastaanottaja saa rahat tililleen heti. Appsin avulla myös reaaliaikainen taloudenpito on kätevää ja korttiostot näkyvät appsissa välittömästi. Appsin avulla on siis helppo seurata, että mihin rahaa kuluu. Myöskin kortin sulkeminen ja avaaminen uudelleen onnistuu appsin avulla kätevästi. Jopa rahan nostamista automaateista voi säädellä appsin avulla ilman, että tarvitsee kirjautua erikseen verkkopankkiin. Kaikki siis hoituu appsilla todella kätevästi.