Bank Norwegian Visa luottokortti

Bank Norwegian luottokortti on maksuvälinen, joka soveltuu hyvin niin yksityisille kuin pienemmille yrityksellekin. Sen avulla saat käyttöösi jopa 10 000 euron luottorajan ja 45 päivää täysin korotonta maksuaikaa. Etuihin kuuluu myös se, että voit kerätä CashPoint-pisteitä sekä lentäessäsi Norwegianilla kuin myös normiostoksista. Kortin käytöstä ei tule kuluja tavaraostoissa Suomessa tai ulkomailla.

 • Bonusta 10% asti CashPoints-pisteinä, kun lennät Norwegianilla
 • Koroton luotto jopa 45 päivään asti
 • Ilmainen matkavakuutus ja peruutussuoja

HAE KORTTIAHAE KORTTIA

Bank Norwegian Visa: Ehkäpä markkinoiden paras luottokortti

Norwegian luottokortti on hyvä valinta useasta syystä. Sen lisäksi, että se on optimaalinen valinta niille, jotka matkustelevat paljon, siitä hyötyvät kaikki muutkin. Kortilla nimittäin keräät rahanarvoisia CashPoints-pisteitä kaikista tavaraostoksista, et pelkästään lennoista. Erona moniin muihin Visa-kortteihin on myös pidempi koroton maksuaika. Bank Norwegian kortin käyttö on täysin ilmaista ja korotonta, jos maksat luoton takaisin 45 päivän sisällä.

Bank Norwegian luottokortti tarjoaa hyvän bonusohjelman

Bank Norwegian Visalla voit kerätä bonuspisteitä sekä lennoista että tavaraostoksista. Lentäessäsi Norwegianilla, saat bonuspisteitä jopa 10% lentolippusi hinnasta ja muista tavaraostoksista bonus on 1% aina 10 000 euroon asti. Tämän jälkeen saat pisteitä 0.5% ostoksien arvosta.

Bonusten osalta kannattaa kuitenkin huomioida, että pisteitä ei myönnetä muiden lentoyhtiöiden lipuista ja alennetuista Norwegianin LowFare-lentolipuista bonuksia saa 4%.

Ikäraja ja toimitusaika

Ikäraja Bank Norwegianin luottokortille on 23 vuotta ja normaali kortin toimitusaika on hakemuksen jälkeen noin 4-5 päivää. Jos kohdallasi kortin hakeminen jää ikärajasta kiinni, niin suositelemme tarkistamaan myös N26 luottokortit, joissa ikäraja on vain 18 vuotta.

[review_bottom_info id=”86″]

Ilmainen matkavakuutus

Norwegian-luottokortissa tulee mukana ilmainen matkavakuutus ja peruutusturva. Tämä aktivoituu itsestään, kun olet maksanut kuljetuskustannuksista vähintään 50% kortilla.

Lisäksi matkaa koskee normaalit väliaikaista matkavakuutusta koskevat säännöt:

 • Matkan tulee alkaa omasta asuinmaasta ja päättyä takaisin samaan paikkaan
 • Jos matka on Suomen sisällä, niin sen tulee sisältää yöpyminen tai lentomatka
 • Matkavakuutus on voimassa kaikkialla maailmassa (pois lukien; koulumatkat ja työmatkat, jotka kuuluvat muun vakuutuksen piiriin)
 • Vakuutetun tulee kuulu Suomen sosiaaliturvan piiriin ja asuttava Suomessa
 • Matkan kesto on enintään 90 päivää
 • Jos suunniteltu matkan kesto on pidempi kuin 90 päivää tai täysin avoin, niin vakuutus on voimassa ensimmäisen 35 päivän ajan

Vakuutuksen yksityiskohtaiset ehdot voit lukea pdf:nä tästä.

Vahinko tapauksen sattuessa, ilmoitus tulee tehdä viipymättä vakuutusyhtiölle. Korvauksen hakemus tehdään kirjallisena suoraan AIG:lle (vakuutuksen myöntäjä). Lisäksi vakuutusasioissa ja ongelmatilanteissa apua sa puhelimitse numerosta 020303456 tai sähköpostilla asiakaspalvelu@aig.com.

Vuosimaksut ja sivukulut

Bank Norwegian-luottokortti on harvinainen erityisen matalien kulujensa ansiosta. Toisin kuin monissa muissa luottokorteissa, Bank Norwegian Visassa ei ole lainkaan vuosimaksua, nostopalkkiota, laskutuslisiä tai maksukuluja. Tämän lisäksi saat luottokorttiisi 45 päivää korotonta maksuaikaa (Visalle tyypillisen 30 päivän sijasta). Eli, jos käytätä korttia normaalisti ja maksat avoimen luoton 45 päivän sisällä takaisin, niin todelliset kulut ovat nolla euroa.

 • 0€ vuosimaksut
 • 0€ kulut ostoksista
 • 0€ nostokulut
 • 0€ laskutuslisä (e-laskut)

Kaikki Norwegian-kortin kulut ovat siis enemmän tai vähemmän vapaaehtoisia. Kuluja kertyy ainostaan, jos haluat paperilaskun (4€) ja maksumuistutuksista (5€).

Luoton korko ja todellinen vuosikorko

Jos kyseiselle luottokortille täytyy antaa miinuspisteitä jostakin, niin niitä se saa tavallista korkeammasta nimelliskorosta, josta kertyy maksettavaa, mikäli luottoa ei hoida takaisin ajallaan. Kortin kuukausittainen nimelliskorko on 1,67% ja todellinen vuosikorko 21,92% (jos se lasketaan vuoden mittaiselle 1500€ lainalle).

Korkeamman koron selittää kortin muut etuudet ja sen, että kortissa ei ole kuukausi- tai vuosimaksuja. Kaikessa lyhykäisyydessään Bank Norwegian -luottokortti on hyvä valinta, jos luoton maksaa takaisin kohtuullisessä ajassa 30-60 päivää. Jos tarvetta on pidemmälle lainalle, niin helppo joustoluotto voi olla parempi vaihtoehto.

Hae Bank Norwegian luottokorttia ilmaiseksi jo tänään (hakemus ei sido mihinkään).

 

Bank Norwegian Visa

Kerää bonuksia kaikista ostoksista
(Ei vuosimaksua!)

Hae nyt! Hae nyt!