N26 Business Black Mastercard

N26 Business Black Mastercard -kortti on oiva valinta liikkuville yrittäjille ja freelancereille. Kuten muutkin N26 kortit, myös Business Black tarjoaa uskomattoman hyviä lisäetuja ilman lisäkuluja. Parhaita etuja kuitenkin ovat reilu Cashback-ohjelma, vakuutuspaketti ja edistynyt kulujen seuranta, jotka yhdessä tekevät siitä yhden markkinoiden parhaista korteista.

  • 0,1% Cashback kaikista ostoksista
  • Kattava Allianz vakuutuspaketti
  • Kaikki N26 Business korttien edut

Seuraa kulujasi N26-sovelluksen kautta

Yksi parhaita ominaisuuksia kaikille N26-kortin tai tilin omistajille on kuitenkin todella hyvä verkkopankkisovellus. Kaikkien perusominaisuuksien lisäksi voit tarkkailla kulujasi kätevästi ja tiedät entistä paremmin, mihin rahat menevät.

Verkkopankkisovellus - N26 Business Black Mastercard

0,1% Cashback kaikista ostoksista

N26 Business Black Mastercard -kortin omistajana, saat 0,1% kaikista luotolla tekemistäsi ostoksista takaisin riihikuivana rahana. Sinun ei siis tarvitse kikkailla bonuspisteiden kanssa, tai käyttää cashback-pisteitä jossakin tietyssä paikassa, vaan ne siirretään suoraan tilillesi takaisin neljä kertaa vuodessa.

Allianz-vakuutuspaketti

Kaiken muun lisäksi korttiin tulee kattava Allianz-matkavakuutus, joka on voimassa, kun maksat matkasi kortilla. Matkavakuutuksen lisäksi vakuutuspakettiin kuuluu ostoturva ja käteisnostovakuutus.

N26 Business Black MasterCard

Markkinoiden parhaita kortteja yritykselle

Hae nyt! Hae nyt!