Menu

Komplett Bank

 


Komplett Bank Mastercard luottokortti

 

 


Komplett Bank on moderni pankki ja rahoitusyhtiö, joka tarjoaa reiluja lainapalveluita kuluttajille arjen rahoitukseen.

 

Ei piilokuluja tai yllätysmaksuja
Markkinoiden paras luottokortti
Avaa tili parissa minuutissa

 

Luo uusi tili nyt!Luo uusi tili nyt!

Komplett Bank luottokortit

Komplett Bank on tuore Norjalainen pankki ja rahoitusyhtiö, jonka kautta löydät edullista lainaa tai luottokortin reiluilla ehdoilla. Komplett Bank Mastercard on tämän hetken paras kortti, mitä voit hakea. Tähän syynä on markkinoiden pisin koroton maksuaika (50 päivää) ja lukuisat edut, joita kortin mukana tulee. Ottamalla kortin käyttöösi, keräät bonuksia kaikista ostoksista, saat ilmaisen matkavakuutukset ja voit pitää maksuvapaita kuukausia halutessasi. Tutustu pankin kortteihin ja täytä ilmainen nettihakemus jo tänään.

Yksi kortti — monta etua!
(Ei vuosimaksua!)

Max. luottoraja10,000€
Korotonta maksuaikaa50 päivää
Todellinen vuosikorko21,40%

Tietoa Komplett Bank – pankista

Komplett Bank on perustettu Norjassa vuonna 2014. Sen toimiluvan on myöntänyt Norjan finanssivalvonta. Pankki tarjoaa kulutusluottopalveluita, sekä uudelleenrahoituspalveluita. Nyt uutuutena myös ilmainen Mastercard luottokortti on tarjolla suomalaisille pankin asiakkaille.

Pankin pääkonttori sijaitsee Lysakerin kaupungissa Norjassa ja pankki on listautunut Oslon pörssiin. Pankki operoi myös muissa Pohjoismaissa. Taustalla vaikuttaa Komplett Group, jolla on myös paljon muuta liiketoimintaa. Komplett Group on ollut toiminnassa jo 1990-luvun tienoilta, mutta pankkitoiminta alkoi vasta hiljattain. Eli pankki on luotettava, vaikka onkin verrattain uusi toimija rahoitusalalla.

Talletussuoja

Komplett Bank kuuluu Norjan talletussuojan piiriin, kuten Bank Norwegian. Molemmissa talletussuoja on siis hieman yli 200 000 euroa, kun EU:ssa rajana on 100 000 euroa. Eli käytännössä rahat ovat paremmassa tallessa Komplett pankin tilillä, kuin monen eurooppalaisen pankin tilillä.

Komplett Bank pankin toiminta Suomessa

Pankki aloitti toimintansa Suomessa vuonna 2017. Bank Norwegian oli ensimmäinen norjalainen pankki Suomessa ja Komplett Bank seurasi vuoden päässä perässä. Alkuun suomalaisille asiakkaille oli mahdollista hakea joustoluottoa ja uudelleenrahoitusta, mutta nyt uutuutena keväällä 2019 lanseerattiin suomalaisille asiakkaille ilmainen Komplett Bank Mastercard luottokortti. Komplett Bank palvelee asiakkaitaan Suomessa suomen kielellä sekä puhelimessa että sähköpostilla.

Komplett Bank on siinä mielessä samankaltainen, kuin moni muu verkossa toimiva rahalaitos, että heillä ei ole varsinaista konttoria lainkaan. Kaikki asiointi tapahtuu netin kautta. Tosin kyseessä on kuitenkin varsinainen pankki, eikä pelkästään lainoja tai joustoluottoa myöntävä rahalaitos.

Komplett Bank lainat

Pankki tarjoaa myös joustoluottoa sekä uudelleenrahoitusta. Eli toisin sanoen lainojen yhdistämistä. lainaa voi hakea aina 1000 eurosta jopa 50 000 euroon saakka. Eli suuriakin summia on mahdollista lainata tarpeen vaatiessa. Joustoluotossa ei myöskään ole määrättyä päättymispäivää tai eräpäivää, vaan sitä voi käyttää jatkuvasti. Kun lainaa lyhentää, niin sama määrä vapautuu uudelleen käyttöön. Maksuja voi myös lykätä pientä korvausta vastaan. Jopa kahden tai kolmenkin kuukauden lykkäys usein onnistuu. Eli joustoluotto on ikään kuin jatkuva vararahasto, josta voi aina tarpeen tulleen nostaa hieman ylimääräistä käyttörahaa, mikäli yllättäviä kuluja on päässyt ilmaantumaan.

Joustoluoton korko vaihtelee ja se arvioidaan aina jokaisen lainahakijan perusteella erikseen. Sama pätee myöskin uudelleenrahoitukseen. Halvimmillaan joustoluottoa vois saada vain 4,9 % korolla. Eli todella halvalla, koska usein kulutusluotoissa korot ovat kaksinumeroisia, mutta siis jopa alle viiden prosentin korko on parhaimmillaan mahdollinen.