Stockmann Mastercard (Nordea)

Nordean Stockmann Mastercard on vaihtoehto sinulle, kun haluat nautti Stockmannin kanta-asiakaseduista ja tarjouksista. Kortti on täysin vuosimaksuton, mutta minuspuolena on kohtalaisen suuri todellinen vuosikorko. Luottoa kortille saat 500 – 10 000 euroa, joka riippuu omasta maksukyvystäsi. Kortilla saat 30 päivää korotonta maksuaikaa kaikille ostoksillesi.

  • Hyödynnä Stockmann kanta-asiakasohjelman edut
  • 30 päivää korotonta maksuaikaa
  • Ei avaus tai vuosimaksua
  • Kaksi maksuvapaata kuukautta kalenterivuodessa

Monipuolisuutta maksamiseen

Stockmann Mastercard -luottokortti on monipuolinen maksuväline. Kaikkien muidenkin Nordea-luottokorttien tapaan voit liittää siihen myös debit-ominaisuuden, jolloin maksut veloitetaan suoraan tililtäsi, luoton sijaan. Kalenterivuotta kohden, sinulla on mahdollisuus käyttää kaksi maksuvapaata kuukautta, jolloin et lyhennä kertynyttä lainaa. Mikäli perheestäsi löytyy myös muita käyttäjiä kortille, niin voit yhdistää siihen haluamasi määrän rinkkaiskortteja kaikille yli 15-vuotiaille perheen jäsenillesi. Kivana pikkuominaisuutena on myös se, että saat valita kortille halumasi tunnusluvun.

Mastercard toimii yli 200 eri maassa

Koska kyseinen kortti on Mastercard, niin se toimii muoden Mastercard-luottokorttien tapaan myös maailmalla. Nykyisellään Mastercard toimii yli 200 eri maassa ja yli 30 miljoonassa myyntipisteessä, joka tekee siitä maailman suosituimman luottokortin.

Stockmann Mastercard hinnasto

Vaikka kortissa ei ole vuosimaksuja, niin muut palvelut menevät melko tavanomaisen hinnaston mukaan. Alla hinnat yleisimmin kaivatuista palveluista.

Kortin ehdot

Ehtojen puolesta Stockmann Mastercardiin pätee Nordean yleiset luottokorttiehdot, jonka lisäksi kanta-asiakasohjelmalla on omat ehtonsa. Molemmat kannattaa lukea huolella läpi, jos harkitse kyseisen kortin hankintaa.

Suurimmat poikkeukset muihin luottokortteihin nähden löytyy lähinnä Stockmannin kanta-asiakasohjelman tasoista. Eli, mikäli käytät korttia tarpeeksi, niin voit päästä korkeammalle ”Exclusive” tai ”First” -tasolle. Mitä korkeampi tasosi on, niin sitä parempia vaihtuvia etuuksia saat. Stockmannilla tehdyt ostokset lisäävät seuraavalle tasolle siirtymiseen vaadittua ostokertymää kaksinkertaisesti verrattuna muualla tehtyihin ostoksiin.

Yhteenveto

Stockmann Mastercard on hyvä kortti niille, jotka asioivat Stockmannilla usein. Se on vuosimaksuton ja sen avulla pääset hyötymään kanta-asiakasohjelman eduista. Jos taas et asioi Stockmannilla usein, niin voi olla järkevämpää valita esimerkiksi Norwegian Visa, johon on yhdistetty enemmän etuuksia, kuten Cashpoint-ohjelma.

Stockmann MasterCard

Mastercard-luottokortti ilman avaus- tai vuosimaksua

Hae nyt! Hae nyt!