Menu

Luottokortti yritykselle

Tältä sivulta löydät parhaat ja suosituimmat luottokortit yrityksille. Yrityskortin osalta huomioon kannattaa ottaa koron, vuosikulujan ja luottorajan lisäksi myös kortin muut ominaisuudet. Erityisesti, jos ostoja kertyy vuodessa paljon, niin jonkinlainen Cashpoint-ohjelma (käteispisteitä ostoksista) on erittäin hyödyllinen. Paljon matkusteleva saattaa arvostaa ilmaista matkavakuutusta ja muun muassa pääsyä Airport Loungeihin. Tutustu kortteihin ja löydä paras luottokortti yritykselle alta.

Paras luottokortti yritykselle

Yksi kortti — monta etua!
(Ei vuosimaksua!)

Max. luottoraja10,000€
Korotonta maksuaikaa50 päivää
Todellinen vuosikorko21,40%

Muita yrityksille suunnattuja kortteja

Kerää bonuksia kaikista ostoksista
(Ei vuosimaksua!)

Max. luottoraja10,000€
Korotonta maksuaikaa45 päivää
Todellinen vuosikorko21,92%

Markkinoiden parhaita kortteja yritykselle

Vuosimaksut9,90€ / kk
Ilmaiset nostokulut
Todellinen vuosikorko0%


Hyvä maksuaikakortti paljon matkustavalle

Max. luottorajayli 10,000€
Korotonta maksuaikaa46 päivää
Todellinen vuosikorko127,58%


Business luottokortti ilman vuosimaksua

Vuosimaksut0€
Ilmaiset nostokulut-
Todellinen vuosikorko0%


Maksuaikakortti rikkaille ja kuuluisille

Max. luottorajaRajoittamaton
Korotonta maksuaikaa46 päivää
Todellinen vuosikorko13,51%Miksi luottokortti yritykselle?

Kenties tärkein syy on se, että luottokortin avulla saa lisää joustavuutta hankintojen maksamiseen. Se helpottaa esimerkiksi ostosten tekemistä netistä ja varsinkin ulkomaisista verkkokaupoista. Luottokortilla maksaessa saa ostoksellensa korotonta maksuaikaa. Joillakin korteilla, kuten Komplett Bank luottokortilla on mahdollista saada jopa 50 päivää korotonta maksuaikaa. Se saattaa todella tulla tarpeeseen pienyrittäjälle, jos kassassa ei ole rahaa maksaa kiireellisiä laskuja ja asiakkaat ovat viivytelleet maksujensa kanssa. Toki niin ikävää tilannetta ei toivottavasti pääse syntymään, mutta varmuuden vuoksi on hyvä hankkia luottokortti yritykselle. Kortilla maksaminen on parempi vaihtoehto, kuin hakea lainaa yritykselle.

Yritysluottokortti tuo mukanaan paljon etuja

Yksi suurimmista eduista on se, että käteisen tarve vähenee. Yrityksen luottokorttia on helppo käyttää pienten hankintojen tekemiseen tai vaikka potentiaalisten sijoittajien tai asiakkaiden kestitsemiseen. Myöskin rahaliikenteen seuranta on helpompaa, kun näkee helposti, että kuka korttia on käyttänyt ja mihin.

  • Laskun maksaminen jälkikäteen – parempi kassavirta
  • Ei enää käteiskassoja – valvonta helpottuu
  • Hallinnointi helpottuu – lasku vain yhdestä paikasta

Joustavuus raha-asioiden hoitamisessa siis kasvaa. Kuten jo mainittukin, niin laskuille on mahdollista saada lisää maksuaikaa. Silloin ei pääse kassavirtakriisiä syntymään, jos asiakkaat eivät maksa laskujansa ajoissa.

Kirjanpito helpottuu, kun maksutapahtumat löytyvät yhdestä paikasta. Eli kuittiralli jää historiaan ja asioiden hoitaminen yksinkertaistuu ja nopeutuu. Myöskin ostolaskujen käsittely on usein työlästä ja kallista. Luottokortilla maksujen seuranta on helppoa. Kuluraportteja voi laatia reaaliajassa ja siten hankintoja on helpompi suunnitella ja ennakoida.

Mikä on paras luottokortti yritykselle?

Toki riippuu aina tarpeista eli on vaikea sanoa, että mikä yritysluottokortti olisi ylitse muiden. Tarpeen mukaan siis kannattaa punnita, että maksetaanko kortilla useammin toimistotarvikkeita vai ulkomaanmatkoja. Tavallisesti mahdollisimman pitkä maksuaika sekä sopiva korko luotolle ovat tärkeimmät kriteerit. Kuten sanottua, niin valinnassa kannattaa huomioida myös se, että missä korttia yleisimmin käytetään. Jotkut kortit eivät nimittäin toimi yhtä hyvin kaikkialla maailmassa, kuten esimerkiksi Suomessa tai muissa Pohjoismaissa.

Mikäli korttia käytetään paljon lentojen varaamiseen, niin silloin esimerkiksi Bank Norwegian luottokortti saattaa olla hyvä vaihtoehto, koska se kerryttää lentopisteitä, jos lentää Norwegianilla. Myös Finnairilla on oma korttinsa, jonka avulla saa kerättyä Finnairin bonuspisteitä. Korttiin saattaa kuulua myös lentokenttien loungepalveluita, joita paljon matkustava osaa arvostaa. Tosin se usein nostaa hieman kortin hintaa.

Mikäli tarvitsee usein tankata firman kortilla, niin silloin esimerkiksi ST1- kortti saattaa olla paras valinta, jolloin saa bonusta bensaostoksista.

Millainen yritys voi saada yritysluottokortin?

Mikäli yritys on aivan tuore, niin kortin saaminen ei aina välttämättä onnistu. Kun yrityksellä ei ole historiaa, niin saattaa luottokelpoisuutta olla hankala määrittää. Tosin usein silti startupyritysten on myös mahdollista saada yritysluottokortti, joskin luottovara on pienempi ja maksut hieman kalliimmat, kuin jo vakiintuneiden yritysten kohdalla.