Menu

Vuosimaksuttomat luottokortit

Ilmainen luottokortti etsinnässä? Löysit oikeaan paikkaan! Tälle sivulle listasimme tämän hetken suosituimmat ja halvimmat luottokortit, joiden avulla saat käyttöösi luoton 100% ilman vuosi- tai kuukausimaksuja. Tutustu korttien ominaisuuksiin ja hanki ilmainen luottokortti kätevästi suoraan netissä.

Paras vuosimaksuton luottokortti

Kerää bonuksia kaikista ostoksista
(Ei vuosimaksua!)

Max. luottoraja10,000€
Korotonta maksuaikaa45 päivää
Todellinen vuosikorko21,92%

Muita suosittuja vaihtoehtoja

Yksi kortti — monta etua!
(Ei vuosimaksua!)

Max. luottoraja10,000€
Korotonta maksuaikaa50 päivää
Todellinen vuosikorko21,40%

Monipuolinen maksukortti
(Ei vuosimaksua!)

Vuosimaksut0€
Ilmaiset nostokulut-
Todellinen vuosikorko0%


Yleistä asiaa vuosimaksuttomista ja vuoksimaksullisista luottokorteista

Luottokortit voidaan jakaa karkeasti kahteen luokkaan. On vuosimaksullisia luottokortteja ja vuosimaksuttomia luottokortteja. Suurin osa luottokorteista kuuluu maksullisten korttien ryhmään. Maksullisten korttien hinta myös vaihtelee todella paljon. Tunnetusti esimerkiksi American Express tai tutummin Amex kuuluu kalliimpiin premium-luokan kortteihin. Onneksi kuitenkin kysyntään on vastaamassa myös vuosimaksuttomia luottokortteja. Nimittäin kaikki eivät tarvitse monessa kortissa olevia lisäominaisuuksia, vaan haussa on aivan tavallinen vuosimaksuton luottokortti. Esimerkiksi Bank Norwegian luottokortti on luottokortti ilman vuosimaksua.

Maksaako S-ryhmän luottokortti?

Kyllä ja ei. Nimittäin kortin saa vain, jos on asiakasomistaja. Eli tulee liittyä osuuskuntaan, jonka liittymismaksu on tätä kirjoitettaessa 2019 kesällä 100 euroa. Ilman jäsenyyttä ei korttia saa, joten voi sanoa, että kortti maksaa. Tosin mahdollista on myös maksaa liittymismaksu osissa ja maksamalla vähintään 20 euroa kerralla pääsee jäseneksi. Tosin loput maksusta pitää hoitaa sitten myöhemmin eli 100 euroa tulee kortille lopulta joka tapauksessa hintaa.

Mistä luottokorttien maksut koostuvat?

Kuten sanottua osa korteista maksaa vuosittain tietyn summan. Osassa taas maksua menee silloin, jos kortilla on korollista luottoa. Mikäli kortilla on tapahtumia, niin silloin usein joutuu pulittamaan pienen tilinhoitomaksun, vaikka ei olisi luotolla maksettavaa. Saattaa myös olla, että maksettavaksi tulee laskutuslisä, jos kortilla olevaa luottoa ei maksa ajoissa. Mikäli luoton maksaa takaisin korottoman maksuajan puitteissa, niin usein ei laskutuslisää peritä. Kaikki tämä saattaa tulla vuosimaksun lisäksi. Kannattaa tutustua arvosteluihin, niin tietää, että millainen kortti on kyseessä.

Minua kiinnostaa ilmainen luottokortti – Mistä voin hakea luottokorttia?

Korttia voi hakea sivustomme kautta. Klikkaamalla arvostelun yhteydessä olevaa Hae nyt! – nappia sinut ohjataan oikeaan paikkaan.

Luottokortti – mihin sitä tarvitsee?

Luottokortti on todella kätevä maksutapa esimerkiksi lentoja tai matkoja varatessa. Mikäli lento perutaan, niin rahat saa helposti takaisin. Mikäli on maksanut debit-kortilla, niin rahojen palautuminen ei aina edes ole varmaa, koska luottokorttimaksuissa on vakuutus mukana, mutta debit – eli pankkikortissa ei. Se siis luo turvaa erilaisiin maksuihin. Erilaisilla luottokorteilla voi myös saada maksutapa-alennusta. Esimerkiksi Stockmann luottokortilla saa bonusta, kun sitä käyttää ostoksiinsa Stockmann-ketjun tavarataloissa.