Menu

Visa luottokortit

Visa-luottokortit ovat varma ratkaisu jokaisen lompakkoon, sillä toimivat maksutapana sekä Suomessa että maailmalla käytännössä missä tahansa. Visa-kortit ovat Mastercard-luottokorttien ohella suosituin ratkaisu, ainakin Yhdysvaltojen ja Kiinan ulkopuolella. Tämän hetken paras vaihtoehto Visa-korttia havittelevalle on Bank Norwegian Visa -luottokortti sen hyvien ominaisuuksiensa ansiosta. Tutustu kortteihin ja hae sinulle sopivinta suoraan netissä.

Markkinoiden paras Visa-luottokortti

Kerää bonuksia kaikista ostoksista
(Ei vuosimaksua!)

Max. luottoraja10,000€
Korotonta maksuaikaa45 päivää
Todellinen vuosikorko21,92%

Muita suosittuja Visa-kortteja

Sopiva kortti paljon matkustavalleMax. luottoraja10,000€
Korotonta maksuaikaa35 päivää
Todellinen vuosikorko21,47%


Hyvä kortti päivittäiseen käyttöönMax. luottoraja6,000€
Korotonta maksuaikaa35 päivää
Todellinen vuosikorko16,16%

Maksa ostokset puhelimellaMax. luottoraja0€ (Debit)
Korotonta maksuaikaa0 päivää (Debit)
Todellinen vuosikorko0,00% (Debit)


Visa Debit -kortti ilman luotto-ominaisuutta

Max. luottoraja0€ (Debit)
Korotonta maksuaikaa0 päivää (Debit)
Todellinen vuosikorko0% (Debit)


Peruskortti arkiasiointiin nuorille

Max. luottoraja0€ (Debit)
Korotonta maksuaikaa0 päivää (Debit)
Todellinen vuosikorko0% (Debit)


Ensimmäinen kortti nuorelleMax. luottoraja0€ (Debit)
Korotonta maksuaikaa0 päivää (Debit)
Todellinen vuosikorko0,00% (Debit)Visa-luottokortti lyhyesti

Visa on tällä hetkellä maailman toiseksi suosituin luottokortti, joka toimii yli 24 miljoonassa toimipisteessä ja yli 203 eri maassa. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että voit maksaa Visalla missä ikinä satut kulkemaan. Tyypillisesti Visa-luottokortin korko on 7-9%, johon lisätään 3 kuukauden Euribor-korko. Tarkka korko vaihtelee hieman eri pankkien välillä, mutta suurta eroa näissä ei ole normaalikäytössä. Kuten kaikkien muidenkin luottokorttien kohdalla, minimi ikäraja Visa-luottokorttiin on 18-vuotta, mutta useimmat suomalaiset pankit ovat asettaneet ikärajan hieman korkeammalle (21-23 vuotta). Visa-kortteja on saatavilla Suomessa toimien pankkien kautta, kuten Nordea, Bank Norwegian, Danske Bank ja OP pankki.

  • Yli 24 000 000 käyttöpaikkaa
  • Toimii yli 203 eri maassa
  • Noin kaksi miljoonaa automaattia
  • Matkavakuutus kortin mukana (vain tietyt kortit/pankit)
  • Korko alk. 3 kuukauden Euribor + 7%
  • Minimi ikäraja 18 vuotta (Suomessa usein 21-23 vuotta)

Milloin Visa on sopiva valinta?

Visa-luottokortti on kätevä valinta moneen eri tarkoitukseen. Sen avulla saat joustavuutta arkiasiointiin ja voit tehdä myös suurempia, pakollisia hankintoja ennakkoon ja lyhentää luottoa sinulle sopivassa aikataulussa. Visa-korteissa minimi kuukausierä vaihtelee 100-500 euron väliltä kuukaudessa, joka riippuu luottorajasi suuruudesta. Normaalisti 1000 euron luottorajan kohdalla luottoa ja korkoja on maksettava minimissään 100 euroa takaisin kuukausittain, kun taas 5000 euron luoton kohdalla pienin mahdollinen luoton lyhennys on hieman korkeampi.

Visa-luottokorteissa on eroja

Kun olet valitsemassa luottokorttia, niin vertailu todellakin kannattaa, sillä pelkästään Visa-luottokorttien välillä on todella suuria eroja riippuen pankista. Esimerkiksi, Nordean, OP:n ja Aktian korteissa on harvoin mitään lisäominaisuuksia tai etuja, vaikka kortin maksut ovat yhtä suuret kuin muualla. Vastaavasti Norwegianin Visa tarjoaa käyttäjälleen lukuisia etuja, kuten bonuspisteitä kaikista tavaraostoksista ja ilmaisen matkavakuutuksen. Lisäksi saat 10% Cashpoint-pisteitä, kun lennät Norwegianilla.

Visa vs Mastercard vs American Express

Visa, Mastercard ja Amex ovat suosituimpia vaihtoehtoja luottokortiksi, jos asiaa mitataan käyttäjien ja maksupaikkojen määrässä. Näistä vaihtoehdoista mikä tahansa on järkevä vaihtoehto paljon matkustavalle, joka haluaa sulavoittaa arkiasiointia kotimaassa ja ulkomailla. Tyypillisesti Amex-luottokortit ovat järkevä vaihtoehto vain silloin, jos kaikki maksaminen tapahtuu kortilla. Tähän syynä on korttien korkeat vuosimaksut. Visa- ja Mastercard-korttien välillä ei ole suurta eroa ominaisuuksien tai maksujen osalta, joten valinnassa kannattaakin vertailla ensisijaisesti korttien ominaisuuksia luottokorttiyhtiöiden sijasta. Lisää Visa- ja Mastercard-korttien eroista voit lukea tästä.