Menu

Luottokortti opiskelijalle

Tältä sivulta löydät parhaat luottokortit opiskelijalle. Opiskelijalle tyypillisesti toimii mikä tahansa luottokortti, joka myönnetään pienillä tai epäsäännöllisillä tuloilla. Mikäli tuloja ei ole lainkaan, niin luottokortti ei ole välttämättä edes mahdollisuus. Jos tulosi ovat suuret, sinulla on vakuuksia tai saat säännöllistä ansiotuloa palkkatyöstä, niin suositelemme vertailemaan normaaleja luottokortteja täällä.

Paras luottokortti opiskelijalle

Kerää bonuksia kaikista ostoksista
(Ei vuosimaksua!)

Max. luottoraja10,000€
Korotonta maksuaikaa45 päivää
Todellinen vuosikorko21,92%

Muita suosittuja opiskelijaluottokortteja

Monipuolinen maksukortti
(Ei vuosimaksua!)

Vuosimaksut0€
Ilmaiset nostokulut-
Todellinen vuosikorko0%


Edullinen Mastercard-luottokortti

Max. luottoraja5,000€
Korotonta maksuaikaa30 päivää
Todellinen vuosikorko13,20%


Visa Debit -kortti ilman luotto-ominaisuutta

Max. luottoraja0€ (Debit)
Korotonta maksuaikaa0 päivää (Debit)
Todellinen vuosikorko0% (Debit)


Maksa ostokset puhelimellaMax. luottoraja0€ (Debit)
Korotonta maksuaikaa0 päivää (Debit)
Todellinen vuosikorko0,00% (Debit)


Pankkikortti arkikäyttöönMax. luottoraja0€ (Debit)
Korotonta maksuaikaa0 päivää (Debit)
Todellinen vuosikorko0,00% (Debit)


Aloitin juuri yliopiston/ammattikorkeakoulun – mistä löytyy luottokortti opiskelijalle?

Opiskelijalle on onneksi tarjolla paljon mahdollisuuksia, joista voi hakea luottokorttia. Opiskelija voi jopa saada luottokortin ilman säännöllisiä tuloja. Tosin usein ehtona on se, että opiskelee suomalaisessa korkeakoulussa ja opintoja pitää olla suoritettuna vähintään 90 opintopisteen edestä. Eli aivan tuore opiskelija ei välttämättä saa korttia, mutta mikäli on ollut palkkatöissä ennen koulun alkua, niin saattaa Bank Norwegian luottokortti silti olla mahdollista saada. Jotta opiskelija voi saada luottokortin, niin opiskelun pitää olla päätoimista ja usein luottoraja on muutamasta sadasta eurosta pariin tuhanteen euroon eli huomattavasti vähemmän, kuin tavallisessa luottokortissa.

Miksi hakisin opiskelijana luottokorttia?

Luottokortti opiskelijalle on kätevä lisäturva yllättävien kulujen varalle. Saattaa nimittäin olla, että tarvitseekin vaikka uuden kannettavan tietokoneen opiskelua varten, niin siihen luottokortti avaa mahdollisuuden. Toki myös luottokorttien muut edut, kuten ostovakuutus tai reissuun lähtiessä matkavakuutus ovat varsin tärkeitä lisäetuja. Jopa viallisen tuotteen kattaa usein luottokortin tuoteturvavakuutus, kunhan muistaa hakea korvausta 180 päivän sisällä ostotapahtumasta. Tosin vakuutusehdot ja muut edut vaihtelevat korttikohtaisesti eli ne kannattaa tutkia huolellisesti ennen kortin hakemista. Varsinkin silloin, kun netistä ostettu tavara jää toimittamatta on vakuutus todella kätevä, koska pankkikortilla maksaessa rahoja tuskin saa takaisin.

Myöskin esimerkiksi luotolla maksaessa saatava koroton maksuaika antaa paljon lisää joustoa arjen hankintoihin ja laskujen maksuun.

Katso taulukosta, että millainen luottokortti opiskelijalle on tarjolla tietystä pankista

 

Huom. Mukana otannassa eivät ole kaikki mahdolliset luottokortit opiskelijalle

En saa luottokorttia tai minulla ei ole luottotietoja – Mistä prepaid luottokortti?

Mikäli luottokorttia ei saa haettua ja tarvitsee kuitenkin luottokortin ominaisuuksia, niin silloin prepaid-luottokortti on hyvä vaihtoehto. Prepaid-kortissa lataat siis haluamasi summan ennakkoon.