N26 Business Mastercard

N26 Business Mastercard on yksi markkinoiden parhaista korteista yrittäjälle, freelancerille tai miksei suuremmalle yrityksellekin. Kortti tarjoaa muiden N26 pankin korttien tapaan poikkeuksellesi näppärän verkkopankkisovelluksen, josta seuraa kulujasi helposti ja ymmärrät entistä paremmin, mihin rahat kuluvat. Toisaalta 0.1% Cashback kaikista ostoksista tekee siitä miellyttävän vaihtoehdon arkiasiointiin.

  • Ei kuukausi- tai vuosimaksuja
  • 0,1% Cashback ostoksistasi
  • Näppärä lähimaksuominaisuus

Kortin ikäraja on 18 vuotta, vuosimaksut 0 euroa.

Tägää ja kategorioi kulusi automaattisesti

N26 kortin omistajat saavat käyttöönsä ehkäpä maailman edistyneimmän verkkopankkisovelluksen. Sovellus on niin hyvä, ettei sitä voi edes liikaa hehkuttaa. Sen avulla saat kulusi automaattisesti oikeisiin kategorioihin ja näet helposti, kuinka paljon rahaa menee esimerkiksi ruokailuun, elektroniikkaostoksiin tai verkkotyökalujen kuukausimaksuihin. Lisäksi käytössäsi on tietysti kaikki perusominaisuudet, mutta käytettävyys on monia muita verkkopankkeja parempi ja helpompi. Kaikkiin tilitapahtumiin voit myös laittaa halumiasi #tageja, joiden avulla löydät tai lajittelet kuluja näppärästi.

N26 verkkosovellus

0,1% Cashback kaikista ostoksista

N26 Business Mastercard -kortteihin sisältyy 0,1% Cashback-bonusohjelma. Sen ansiosta saat 0,1% rahana takaisin kaikista ostoksistasi. Cashback-bonukset ilmestyvät suoraan tilillesi neljä kertaa vuodessa ja voit käyttää ne haluamallasi tavalla.

N26 Business MasterCard

Business luottokortti ilman vuosimaksua

Hae nyt! Hae nyt!