Nordea Gold Mastercard

Nordea Gold Mastercard on yksi Nordean suosituimmista korteista, joka on vaihtoehto erityisesti paljon matkustavalle. Kyseisen kortin parhaita ominaisuuksia ovat suhteellsen matala korko (7.5% + 3kk:n euribor) ja ”ilmainen” matkavakuutus, joka on automaattisesti käytössäsi, kun maksat vähintään 75% matkasi hinnasta luottokortilla. Korttiin vaadittu ikäraja on 18-vuotta ja sen vuosimaksu on 75 euroa (56 euroa Check-in asiakkaille).

  • Valitse sopiva luottoraja 500-10,000€ väliltä
  • Matkavakuutus, kun maksat luotolla 75% matkan hinnasta
  • 30 päivää korotonta maksuaikaa luotolle

Nordean Gold Mastercard on näppärä kortti, joka kestää hyvin vertailua vastaaviin luottokortteihin. Jos olet valmis ottamaan harkintaan myös muiden pankkien kortit, niin suosittelemme tutustumaan vuosimaksuttomaan Komplett Bank Mastercardiin tai Bank Norwegian luottokorttiin, joihon on yhdestetty enemmän ja parempia lisäominaisuuksia sekä 15-20 päivää enemmän korotonta maksuaikaa.

Nordea Gold Mastercard matkavakuutus ja ehdot

Yksi suurimmista syistä Nordea Gold Mastercardin valintaan on sen ilmainen matkavakuutus, joka on voimassa, kun maksat vähntään 75% matkan hinnasta luotolla. Kortin matkavakuutuksesta vastaa vakuutusyhtiö Tryg ja ehdoiltaan se vastaa melkolailla kaikkia muitakin matkavakuutuksia. Tässä muutamia nostoja vakuutusehdoista:

  • Vakuutus kattaa kortin omistajan ja mukana matkustavan puolison/avopuolison ja samassa osoitteessa asuvat alle 22-vuotiaat lapset
  • Vakuutus on voimassa ulkomaanmatkoilla, kaikkialla maailmassa
  • Hoitokulut, sairaus tai tapaturma (sis. Sairaskuljetus): Ei euromääräistä ylärajaa (omavastuu 100€)
  • Hammasvamma: 200 euron yläraja
  • Matkatavara korvaus: Enintään 850€ (100€ omavastuu)
  • Matkalta myöhästyminen: Enintään 1700€ korvaus

Mahdolliset useammat tai rinnakkaiset kortit, eivät oikeuta moninkertaisiin korvauksiin.

Nordea Gold Mastercard ehdot voit lukea kokonaisuudessaan tästä.

30 päivää korotonta maksuaikaa ostoksille

Tähän luottokorttiin saat keskimäärin 30 päivää korotonta maksuaikaa. Jos siis maksat luottokorttilaskut aina tämän ajan kuluessa, niin et joudu maksamaan kertyneestä luotosta ylimääräistä korkoa. Koroton maksuaika on voimassa kaikkien ostosten kohdalla.

Kätevä lähimaksuominaisuus helpottaa asiointia

Kuten suurin osa muistakin uusista luottokorteista, myös Nordea Gold Mastercard on varustettu näppärällä lähimaksuominaisuudella. Tämän avulla voit tehdä ostoksia mm. kioskeilla, ruokakaupoissa ja liikkeissä asioidessa vain näyttämällä korttia maksupäätteen läheisyydessä. Alle 25 euron ostot voit tehdä ilman PIN-koodin näppäilyä, joka nopeuttaa asiointia huomattavasti.

Lyhykäisyydessään, Nordea Mastercard Gold on hyödyllinen kortti erityisesti usein matkustavalle. Jos olet avoin myös muiden pankkien vaihtoehdoille, niin suosittelemme silti tarkistamaan myös luottokortit ilman vuosimksua.

Nordea Gold MasterCard

Kun tarvitset suuremman luottorajan ja matkavakuutuksen

Hae nyt! Hae nyt!