Menu

Visa vai Mastercard

Visa vai Mastercard? Nämä brändit ovat jo vuosikymmeniä olleet maailman suosituimpia luottokorttiyhtiöitä, joista kuluttaja joutuu tekemään valintansa luottokortin hakemisen yhteydessä. Kumpaakaan korttia ei haeta suoraan yhtiön kautta, vaan niitä myöntävät pankit, omien ehtojensa mukaisesti.

Visa vai Mastercard

Mitä valinnassa kannattaa huomioida?

Kun olet hakemassa uutta korttia tai harkitsemassa luottokortin vaihtoa toiseen, niin Visa-luottokortin ja Mastercardin osalta tärkeimmät erot tulevat käytännössä luottokortin korosta, korottomasta maksuajasta ja mahdollisista lisäominaisuuksista.

Huomioon kannattaa kuitenkin ottaa, että kaikki edellä mainitut ominaisuudet riippuvat pankistasi ja heidän luotokorttivalikoimastaan – ei niinkään Visan tai Mastercardin eroista.

Lisäksi maksupaikkojen määrässä on pieniä eroja ja Mastercard toimii nykyisin usemmassa paikassa kuin Visa-kortit.

Perustiedot Visa ja Mastercard -luottokorttien välillä

 

Todellisuudessa molemmat, Visa ja Mastercard, ovat erittäin suosittuja luottokortteja ja toimivat käytännössä kaikkialla. Myös perusominaisuudet ovat melko samanlaiset. Eroja koroissa tai lisäominaisuuksissa voi tosin olla eri pankkien välillä.

Nämä pankit tarjoavat Visa ja Mastercard -kortteja

 

Kuten taulukosta näkee hieman suuntaa, niin suurin osa pankeista on valinnut oman luottokorttiyhtiönsä, jonka kortteja tarjoavat asiakkailleen. Poikkeuksena OP ja Nordea.

Tämän hetken parhaat Visa ja Mastercard -kortit

Oletko hankkimassa uutta luottokorttia nyt tai harkitsemassa kortin vaihtamista johonkin toiseen? Siinä tapauksessa kannattaa tarkistaa nämä. Se, sopiiko Visa vai Mastercard juuri sinun käyttöösi paremmin, riippuu siitä, mitä kortilta todellisuudessa tarvitset.

Kerää bonuksia kaikista ostoksista
(Ei vuosimaksua!)

Max. luottoraja10,000€
Korotonta maksuaikaa45 päivää
Todellinen vuosikorko21,92%

Hyödynnä monipuoliset N26 edut

Vuosimaksut9,90€ / kk
Ilmaiset nostokulut
Todellinen vuosikorko0%Loistava kortti paljon matkustavalle

Vuosimaksut16,90€ / kk
Ilmaiset nostokulut
Todellinen vuosikorko0%