Menu

Tältä sivulta löydät tämän hetken suosituimmat maksuaikakortit, joiden avulla teet arkiasioinnista entistä näppärämpää. Maksuaikakortin avulla voit maksaa ostokset kätevästi ilman käteistä ja saat kuukausittain laskun tehdyistä ostoksista. Maksuaikakortin hyötyihin kuuluu myös erilaiset etuudet ja bonuspisteet, joita saat tehdyistä ostoksista.

Markkinoiden paras maksuaikakortti

Komplett Bank Mastercard on luottokortti ja maksuaikakortti samassa paketissa. Siihen saat 50 päivää korotonta maksuaikaa, jonka lisäksi voit käyttää sitä luottokortin tavoin halutessasi. Lisäksi kortissa ei ole lainkaan vuosimaksuja!

Yksi kortti — monta etua!
(Ei vuosimaksua!)

Max. luottoraja10,000€
Korotonta maksuaikaa50 päivää
Todellinen vuosikorko21,40%

Muita suosittuja maksuaikakortteja

Kun etsit maksuaikakorttia, niin kannattaa tarkistaa myös American Express -kortit. Niiden mukana saat runsaasti erilaisia etuuksia, mutta kallis suhteellisen vuosimaksu kannattaa ottaa huomioon vertailussa.

Ehkä maailman suosituin maksuaikakortti

Max. luottorajayli 10,000€
Korotonta maksuaikaa46 päivää
Todellinen vuosikorko16,73%Maksuaikakortti runsailla ominaisuuksilla

Max. luottorajayli 10,000€
Korotonta maksuaikaa46 päivää
Todellinen vuosikorko31,94%Hyvä maksuaikakortti paljon matkustavalle

Max. luottorajayli 10,000€
Korotonta maksuaikaa46 päivää
Todellinen vuosikorko127,58%


Maksuaikakortti rikkaille ja kuuluisille

Max. luottorajaRajoittamaton
Korotonta maksuaikaa46 päivää
Todellinen vuosikorko13,51%Mikä on maksuaikakortti?

Maksuaikakortti on nykyään jo hieman harvinaisempi pankkikorttien ja luottokorttien yleistyessä, mutta silti niitä on vielä kierrossa. Maksuaikakortti toimii siten, että korttia käyttämällä voi maksaa ostokset ja niistä tulee sitten lasku myöhemmin perässä. Usein huoltoasemilla on ollut omia maksuaikakortteja, joilla onnistuu tankkaaminen ja huoltoasemalla asiointi. Lasku tavallisesti tulee kerran kuukaudessa. Maksuaikakortti ei sisällä luotto-ominaisuutta, kuten luottokorteissa. Lisää parhaista luottokorteista voit lukea täältä. Maksuaikakortin käyttäminen ei myöskään tarkoita sitä, että rahat lähtevät heti tililtä vaan vasta sitten, kun maksaa laskun.

  • Maksuaikakortissa ei ole luottomahdollisuutta
  • Maksuaikakortti usein antaa kuukauden korotonta maksuaikaa
  • Kortilla voi kerryttää bonusta, mutta usein vain yhden ketjun liikkeissä
  • Maksuaikakorttia käyttäessä rahat eivät lähde heti tililtä

Mitä hyötyä on maksuaikakortista?

Ennen monet yritykset käyttivät omia maksuaikakortteja hankintoihin. Sitten oli helppo kuun lopussa nähdä, että millainen lasku tulee maksettavaksi. Eli käteiskassan käyttöä voitiin vähentää ja myös kirjanpito oli helpompaa. Maksuaikakortti tavallisesti antaa korotonta maksuaikaa ja kerryttää myös bonusta. Joten kuukausittaisesta laskusta saattaa saada alennusta tai vaikka muutamia senttejä alennusta bensalitran hinnasta, jos kyseessä on huoltoaseman maksuaikakortti

Kannattaako maksuaikakortti hankkia?

Hieman riippuu, että millaiseen tarpeeseen se tulee. Nykyään kuitenkin järkevämpi harkinta on usein varsinainen luottokortti. Esimerkiksi Komplett Bank Mastercard luottokortti antaa 50 päivää korotonta maksuaikaa. Mikäli ei ole mahdollista maksaa koko summaa heti, niin sitä voi maksaa sitten sopimuksen mukaan kuukausittain.

Myöskin yllättävien menojen osuessa kohdalle on luottokortin mahdollistama joustavuus todella kätevää. Eli lähes aina tavallinen luottokortti on parempi hankinta, kuin maksuaikakortti.

Kuka voi saada maksuaikakortin?

Yleensä vaaditaan, että kortin hakija on täysi-ikäinen ja omaa puhtaat luottotiedot. Kyseessä ei siis ole luottokortti, vaan oikeastaan mahdollisuus siirtää laskun maksua. Yleensä maksuaikaa saa 30 päivää. Perinteisiä maksuaikakortteja ei monikaan enää tarjoa ja niiden tilalle ovat tulleet erilaiset pankki- ja luottokortit.