Sweep Bank Mastercard luottokortti

Sweep Bank Mastercard luottokortti on varsin kätevä maksuväline. Kortin saa tilattua helposti lataamalla ensin sovelluksen ja sen kautta homma hoituu hetkessä. Kortti on virtuaalinen ja sen saa käyttöön minuuteissa hyväksytystä luottopäätöksestä. Myös perinteisen kortin tilaaminen on mahdollista lähitulevaisuudessa.

  • Tarjolla on jopa 60 päivää korotonta maksuaikaa.
  • Palkitseva kanta-asiakasohjelma
  • Etuja yhteistyökumppaneilta
  • Ei kuukausi- tai vuosimaksua

Sweep Bank Mastercard – yksi markkinoiden parhaista luottokorteista

Sweep Bank Mastercard luottokortti on yksi markkinoiden parhaista luottokorteista. Kortti on vuosimaksuton ja sen hakeminen ei maksa mitään eli kyseessä on ilmainen luottokortti. Paljon matkustavalla kortin sisältämä matkavakuutus on todella kätevä. Enää ei tarvitse murehtia erillisen matka – tai matkatavaravakuutuksen hankkimisesta, kun kortissa ne ovat valmiina.

Ikäraja ja toimitusaika

Mastercard luottokorttia voi hakea, jos on 20-vuotias. Hakijalta edellytetään myös säännöllisiä tuloja ja aikaisempia maksuhäiriöitä ei saa olla. Tosin aiemmat lainat tai muut olemassa olevat luotot eivät välttämättä estä kortin saamista. Päätös kortin myöntämisestä tehdään aina yksilöllisesti. Hakeminen onnistuu helposti sovelluksen kautta ja päätöksen saa myös nopeasti.  Myönteisen päätöksen jälkeen virtuaalista korttia pääsee käyttämään minuuteissa. Perinteinen kortti tulee postissa muutamassa päivässä.

Pitkä koroton maksuaika

Yksi loistava ominaisuus Sweep Bank luottokortissa on mahdollisuus pitkään korottomaan maksuaikaan. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä että voit lykätä luoton lyhentämistä jopa 60 päivää. Tämä on todella hyödyllinen ominaisuus, jos vastaan tulee yllättäviä menoja tai haasteita talouden kanssa. 

Vuosimaksut ja sivukulut

Sweep Bank Mastercard luottokortissa ei ole vuosimaksua. Siinä ei myöskään ole erillisiä kuukausimaksuja.

  • Ei vuosimaksua
  • Ei kuukausimaksua
  • Ensimmäiset 4 käteisnostoa veloituksetta(automaatin ylläpitäjä saattaa veloittaa käytöstä)
  • SEPA-alueen maksut 0€

Luoton korko ja todellinen vuosikorko

Luottokortissa on jopa 60 päivää korotonta maksuaikaa, kunhan maksaa avoinna olevan luoton eräpäivään mennessä.

  • Vuotuinen nimelliskorko 19.90%
  • Todellinen nimelliskorko esimerkiksi 1500 euron luotossa  21.82%(verkkosivun esimerkin mukaan 09/22)

Korko on myös melko edullisella tasolla, vaikka kortissa ei ole kuukausimaksuja tai vuosimaksuja. Eli melko hyvä diili on tarjolla Sweep Bank – pankilla. Kannattaa tutustua tarkemmin.

Sweep bank pieni

Yksi kortti — monta etua!
(Ei vuosimaksua!)

Hae nyt! Hae nyt!