Menu

Revolut pankki

 


 


Revolut on jo useamman vuoden mobiilissa toiminut pankki. Se sopii täydellisesti modernin ja liikkuvan asiakkaan vaatimuksiin.

Tilin avaaminen onnistuu hetkessä
Erittäin kätevä pankkisovellus
Mahdollista ostaa kultaa
Myös kryptovaluutat

Revolut kortit

Revolut tarjoaa useita erilaisia kortteja erilaisiin tarpeisiin henkilökohtaisesta käytöstä yrityksen tarpeisiin. Revolut on täysin verkossa toimiva pankki ja sitä käytetään useimmin kännykän pankkisovelluksen avulla. Revolut on varteenotettava vaihtoehto saksalaiselle N26 pankille. Molemmat pankit tarjoavat hyviä, joskin hieman erilaisia ominaisuuksia. Revolut kortit ovat myös varsin kohtuullisia hinnoittelultaan. Esimerkiksi kryptovaluuttoihin liittyviä palveluita löytyy Revolutilta, mutta ei N26 pankilta. Revolutin valikoimasta löydät vaihtoehdot aina ilmaisesta Standard-paketista todella kattavaan Metal-pakettiin. Kuten sanottua, myös yrityksille on tarjolla erilaisia vaihtoehtoja. Vertaile eri vaihtoehtoja ja hae Revolut pankin korttia ja tiliä helpolla nettihakemuksella.

On tosin hyvä muistaa, että Revolutin kortit ovat maksukortteja eivätkä varsinaisia luottokortteja. Mikäli on tarvetta varsinaiselle luottokortille, niin silloin oikea vaihtoehto saattaa olla esimerkiksi Komplett Bank luottokortti.

Mikä on Revolut pankki?

Revolut on yksi pankkimaailman uusia tulokkaita ja on alun perin Lontoosta lähtöisin, joka onkin tunnettu Euroopan finanssikeskuksena. Revolut perustettiin vuonna 2015 ja Suomessa Revolut on toiminut jo vuodesta 2018.
Revolut tarjoaa asiakkailleen mobiilisovelluksen, joka toimii pankkitilinä. Samaan pakettiin voi valita yhden Revolutin tarjoamasta neljästä eri kortista ja sovellus toimii myös eräänlaisena virtuaalisena lompakkona, jossa on erilaisia toiminnallisuuksia, kuten esimerkiksi mahdollisuus vaihtaa euroja bitcoineiksi.
Revolutin parhaita ominaisuuksia ovat matkustamiseen ja ulkomaan rahaliikenteeseen liittyvät palvelut. Voit nostaa rahaa ulkomailla ilman kuluja ja useassa eri valuutassa, tosin summat riippuvat siitä, että mikä kortti on käytössä. Myös siirrot ulkomaille ja valuutanvaihtokurssit ovat edullisia ja valuutanvaihto on jopa täysin kulutonta 25 valuutalla.
Palveluja on tarjolla sekä yksityisasiakkaille että yrityksille.

Miten avaan tilin?

Tili avataan netissä ja se onnistuu helposti ja nopeasti. Tilin voi avata vain täysi-ikäiset eli vähintään 18-vuotias. Käytännössä kaikkea hallitaan puhelimeen ladattavalla sovelluksella, jonka avulla voit esimerkiksi laittaa kortin toiminnallisuudet pois päältä, joka on kätevä turvaominaisuus, jos kortti sattuu katoamaan.
Alussa tarvitsee todistaa henkilöllisyytensä ja lähettää kuva Revolutille, mutta kuvan lähettäminen on turvallista. Heti varmennettuaan henkilöllisyytensä pääsee alkuun.
Revolutilla on suomenkieliset verkkosivut ja ne ovat muutenkin selkeät ja helppokäyttöiset. Myös itse sovellus on todella helppokäyttöinen, mutta sitä ei ainakaan vielä toistaiseksi saa suomenkielisenä.

Miten Revolut käytännössä toimii?

Lataamalla sovelluksen, joka onnistuu muutamassa minuutissa pääsee tiliä käyttämään lähes välittömästi. Sovelluksen avulla voi helposti seurata rahankäyttöään, koska maksuhistoria on aina helposti saatavilla. Maksut myös menevät tiettyyn kategoriaan, joten on sitten helppoa kuun lopussa katsoa, että paljonko kului rahaa esimerkiksi ravintoloihin. Voit luoda myös säästämistä varten ”vaulteja” eli ns. pankkiholveja, johon voit siirtää rahaa jemmaan päivittäiseltä kulutustililtä.
Revolutin kautta voi helposti parilla klikkauksella siirtää rahaa muille Revolutin käyttäjille.

Mikä on tilin korko?

Revolut ei tarjoa korkoa käyttötileilleen, mutta se tarjoaa paljon muita etuja ja moni meistä ei muutenkaan juuri käyttötilillään korkoa kerrytä, joten se ei ole valtava miinus. Kortilla voi esimerkiksi maksaa ulkomailla paikallisessa valuutassa ilman valuutanvaihtomaksuja. Rahaa voi vaihtaa 25 eri valuuttaan täysin ilman kuluja ja muihin valuuttoihin pienillä kuluilla. Nyt uutuutena Revolut on alkanut maksaa korkoa “savings vault” holveihin siirretyille rahoille.

Kryptovaluutat

Revolut tarjoaa mahdollisuuden käyttää viittä eri kryptovaluuttaa. Käytössä olevat valuutat ovat Bitcoin, Litecoin, Ethereum, Bitcoin Cash ja XRP. Kryptovaluutat ovat tarjolla kaikille käyttäjille aina ilmaisesta Stadardista lähtien. Kryptoja voi ostaa ja myydä sekä lähettää toisella käyttäjälle ja käyttää ostoksiin.

Matkavakuutus

Revolut tarjoaa erilaisia vaihtoehtoja matkailijoille. On mahdollista ottaa vakuutus käyttöön päiväkohtaisella veloituksella reissun keston ajaksi. Mikäli on pidempi matka tiedossa, niin vakuutuksen voi myös maksaa koko matkan ajaksi etukäteen.

Apple Pay

Revolutin kortteihin on mahdollista liittää Apple Pay ominaisuus ja se onkin yksi harvoista toimijoista Suomessa, jonka kanssa Apple Pay toimii.